Over Modality

Programming movement

Processen verbeteren en inzichtelijk maken, inspelen op arbeidsmarktkrapte en de informatievoorziening verbeteren naar de klant; dat is waar goede software aan bijdraagt. Om softwareoplossingen te kunnen implementeren die aansluiten op de dagelijkse praktijk, heb je kennis van de processen nodig. Mede dankzij de jarenlange samenwerking met onze klanten hebben wij een diepgaande kennis van deze processen opgebouwd en hebben we aan twee woorden genoeg om operationele vraagstukken in innovatieve softwareoplossingen te vertalen. De ene keer met babystapjes, de andere keer met zevenmijlslaarzen. Ieder type opdracht behandelen we met zorg en aandacht, zodat we klanten ondersteunen de volgende stap te maken op automatiseringsgebied, ongeacht het niveau. Beweging is vooruitgang.

Meebewegen in een dynamische markt

Modality is opgericht in 1996, een tijd waarin containerautomatisering nog in de kinderschoenen stond. In de jaren dat we actief zijn hebben de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opgevolgd. We zijn er trots op al ruim 25 jaar onderdeel te mogen uitmaken van deze dynamische markt.

Klanten blijvend kunnen ondersteunen en adviseren bij automatiseringsvraagstukken, vereist een actieve en innovatieve houding. Nog altijd hechten we veel belang aan het meelopen met de operatie bij de klant, zowel op kantoor als op de terminal, om zo de kennis van de klantprocessen hoog te houden en optimaal aansluitende softwareoplossingen te kunnen ontwikkelen.

Klantgericht DNA

Hoewel we het mooi vinden om bij grote ontwikkelingen betrokken te zijn, zoals het terugdringen van congestie in de Rotterdamse haven en het reduceren van emissie, zijn we vooral bezig met hoe we vandaag de systemen van onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen laten functioneren. Klant- en servicegerichtheid maken onderdeel uit van ons DNA. Dat betekent in de praktijk dat supportmedewerkers klanten inhoudelijk te woord kunnen staan in plaats van alleen tickets aan te maken. Dat we trots zijn op de projecten die we leveren. En mochten zich uitdagingen voordoen, dan werken we met man en macht (directie inclusief) aan een oplossing.

Werken bij

Modality kenmerkt zich door een platte en informele organisatiestructuur. Voor de klant betekent dat schakelen met één of meerdere vaste contactpersonen met inhoudelijke systeemkennis. Voor ons team betekent dat ruimte voor initiatieven en een directe verantwoordelijkheid voor een project, waarbij je betrokken bent bij het eindresultaat en zicht hebt op de voordelen die dit oplevert voor de klant. Wil je meer weten over het werken bij onze organisatie? Klik dan op onderstaande button.

Onze klanten