Werken bij Modality

Binnen Modality werken we met een platte en informele organisatiestructuur. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog; het nemen van verantwoordelijkheid en eigen initiatief juichen wij van harte toe. Persoonlijk contact en collegialiteit zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Gaat er iets mis met een project, dan werken we met zijn allen (ook de directie!) mee aan de oplossing.

Werken bij Modality

Zicht op het eindresultaat

Modality is met 25 jaar ervaring een expert in het vertalen van logistieke vraagstukken naar softwareoplossingen. Dit betekent overigens niet dat logistieke kennis een vereiste is om onderdeel uit te mogen maken van ons team. We laten je graag kennis maken met de internationale wereld van containerautomatisering, waarbij je ook echt zicht hebt op het eindresultaat en de meerwaarde die onze softwareoplossingen bieden voor de klant.

Werken bij Modality

Ontmoet Modality

Humor, afwisseling en persoonlijke ontwikkeling

Een groot deel van onze collega’s maken al vele jaren (soms meer dan 20!) onderdeel uit van ons team. Om een zo goed mogelijk beeld te geven van de cultuur binnen Modality, hebben we hen gevraagd wat het werken bij Modality leuk maakt. De afwisselende werkzaamheden, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het kunnen nemen van verantwoordelijkheid, humor en een goede sfeer maken dat veel van onze mensen zich op hun plek voelen. We blijven nooit te lang serieus, maar wanneer het nodig is dan staan we er met zijn allen!

Solliciteer direct!

Vacatures

Maak jij binnenkort onderdeel uit van ons gedreven en persoonlijke team? Momenteel hebben wij onderstaande vacatures open staan. Staat jouw expertise er niet tussen? Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd! Stuur hiervoor een bericht naar hrm@modality.nl.

previous arrowprevious arrow
werkenbij_slider_01_horizontaal_170122
werkenbij_slider_02_verticaal_170122
werkenbij_slider_03_horizontaal_170122
werkenbij_slider_04_verticaal_170122
werkenbij_slider_05_horizontaal_170122
werkenbij_slider_06_verticaal_170122
werkenbij_slider_07_horizontaal_170122
next arrownext arrow

Wat je nieuwe collega’s zeggen over werken bij Modality

“Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het verrichten van je werkzaamheden. ”

“Er wordt vertrouwd op je kennis en er is ruimte om je verder te ontwikkelen binnen jouw gebied van expertise.”

“De gezellige onderlinge sfeer en korte communicatielijnen maken het werken in het team erg prettig.”

Werken bij Modality

Programmeertalen en interfaces

Binnen Modality gebruiken we Oracle als database. De basisapplicaties worden ontwikkeld in Delphi. Daarnaast ontwikkelen we geïntegreerde webapplicaties (portals, track& trace) met behulp van PHP, HTML, CSS en Javascript. Voor de ontwikkeling van mobiele applicaties gebruiken we Java (native Android) en Objective (native IOS). Ook hebben we ruime ervaring met de interface-formaten Edifact, XML, JSON, CSV en Excel.