Werken bij Modality

Ontmoet Ad

Ad; EDI-specialist bij Modality

EDI-specialist met een ijzeren discipline; maak kennis met Ad!

Deze zomer hebben we reden voor een feestje; systeemontwikkelaar en EDI-specialist Ad viert dan zijn tienjarig Modality-werkjubilieum! Met deze mooie mijlpaal in het vooruitzicht vonden we het hoog tijd Ad in de spotlights te zetten.

Party hearty

In 2013, toen onze Ad nog een Adje was, is hij tijdens zijn studie Informatica als stagiair bij ons terecht gekomen. De prettige werksfeer en de goede band met zijn collega's hebben ervoor gezorgd dat Ad ook na het afronden van zijn studie het team van programmeurs is blijven versterken. Tot op de dag vandaag werkt Ad samen met zijn collega-programmeurs aan de ontwikkeling van de applicaties van onze klanten. Inmiddels is Ad uitgegroeid tot ware EDI-deskundige. Het ontwikkelen van diverse koppelingen, samen met alle vernieuwingen die binnen de markt plaatsvinden, maken de werkzaamheden gevarieerd en uitdagend. Toch is de werksfeer voor Ad het belangrijkst. Ook in zijn vrije tijd zoekt Ad graag de gezelligheid op. Zo vinden we hem met vrienden op (food) festivals, barbecues of kijken ze met zijn allen naar Formule 1 wedstrijden.

Ad:

"De informele werksfeer bij ons op kantoor is voor mij het belangrijkst. Er is ruimte voor geintjes, elkaar in de maling kunnen nemen en niet al te serieus zijn. Zo was het superleuk om tijdens de Harbourrun vorig jaar sport te kunnen combineren met de gezelligheid onderling met collega's."

Ad; sportieve EDI-specialist bij Modality

Sterrenchef met ijzeren discipline

Dat Ad van een feestje en lekker eten houdt is overigens niet aan hem af te zien (tot ongenoegen van de meeste dames op kantoor). Ad zijn voorliefdes voor zowel lekker eten als voor sport blijken een goede combi te zijn. Zowel op kantoor als privé staat deze culinaire atleet in de keuken vaak de lekkerste gerechten te bereiden (tot ongenoegen van de meeste dames op kantoor), om vervolgens in de sportschool alle calorieën weer om te zetten in spiermassa. Weer of geen weer, Ad werkt zich minimaal vijf keer per week ook fysiek in het zweet. Deze ijzeren discipline staat dan wel weer een beetje haaks op Ad zijn voorliefde voor de Spaanse levensstijl. Stiekem droomt Ad ervan ooit een vakantiehuisje in Spanje te bezitten en vloeiend de taal te leren spreken, zodat hij zich volledig kan onderdompelen in de Spaanse cultuur, keuken en muziek. Wij zeggen vamos met die banaan. En wie weet kunnen we dan zijn 20-jarig werkjubileum aan de Spaanse Costa vieren ;).

Werken bij Modality

Maak ook kennis met