Werken bij Modality

Ontmoet Regilio

Customer Support Coördinator Regilio

Punctueel en een tikkeltje romantisch: ontmoet Support Coördinator Regilio

Misschien heeft u hem al gesproken, misschien nog niet; in ieder geval willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe support collega Regilio aan u voor te stellen🙂

In dit artikel vertelt Regilio iets meer over zichzelf en laat het kantoorkiekje het gezicht bij de naam zien.

In de wolken

Onze Regilio is een oude romanticus. Na de liefde van zijn leven ruim drie jaar geleden tegen het lijf gelopen te zijn, heeft hij haar recentelijk gevraagd voor altijd de zijne te worden. Sinds ze op zijn huwelijksaanzoek is ingegaan loopt Regilio op wolken. En dat terwijl hij tijdens hun eerste ontmoeting misschien iets te diep in het glaasje had gekeken en daarbij heel misschien een klein beetje haar naam was vergeten. Dat overkomt de besten zullen we maar zeggen 😅.

Regilio:

"Het prettigst aan het werken bij Modality is het teamgevoel dat er heerst. We zijn met een klein team waarin iedereen elkaar verder wil helpen. Het voelt of ik in een warm bad terecht ben gekomen. Met zijn allen zetten we onze schouders eronder om iets op te lossen voor de klant."

Coördineren

Veel tijd om te dagdromen krijgt hij bij ons echter niet. In zijn rol als Coördinator zorgt Regilio ervoor dat alle binnenkomende supportvragen worden opgepakt en er geen mails tussen wal en schip terechtkomen. In de beginfase is het nog wel even schakelen. Regilio heeft zich de afgelopen 10 jaar bij KPN ontwikkeld tot Support Specialist op diverse gebieden. Over communicatie hoeven we hem dus niets te vertellen. De wereld van containerlogistiek en alle termen die daarbij horen doen hem daarentegen nog wel eens duizelen. Jan, Evert, Ronnie, Pieter en Aad doen er alles aan om hem zo snel mogelijk alle termen, processen en klantsystemen van binnen en buiten te laten kennen.

Werken bij Modality

Maak ook kennis met