Customer Support Coördinator Regilio
Misschien heeft u hem al gesproken, misschien nog niet; in ieder geval willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe support collega Regilio aan u voor te stellen🙂
In dit artikel vertelt Regilio iets meer over zichzelf en laat het kantoorkiekje het gezicht bij de naam zien.
In de wolken
Onze Regilio is een oude romanticus. Na de liefde van zijn leven ruim drie jaar geleden tegen het lijf gelopen te zijn, heeft hij haar recentelijk gevraagd voor altijd de zijne te worden. Sinds ze op zijn huwelijksaanzoek is ingegaan loopt Regilio op wolken. En dat terwijl hij tijdens hun eerste ontmoeting misschien iets te diep in het glaasje had gekeken en daarbij heel misschien een klein beetje haar naam was vergeten. Dat overkomt de besten zullen we maar zeggen 😅.
Coördineren
Veel tijd om te dagdromen krijgt hij bij ons echter niet. In zijn rol als Coördinator zorgt Regilio ervoor dat alle binnenkomende supportvragen worden opgepakt en er geen mails tussen wal en schip terechtkomen. In de beginfase is het nog wel even schakelen. Regilio heeft zich de afgelopen 10 jaar bij KPN ontwikkeld tot Support Specialist op diverse gebieden. Over communicatie hoeven we hem dus niets te vertellen. De wereld van containerlogistiek en alle termen die daarbij horen doen hem daarentegen nog wel eens duizelen. Jan, Evert, Ronnie, Pieter en Aad doen er alles aan om hem zo snel mogelijk alle termen, processen en klantsystemen van binnen en buiten te laten kennen.
Regilio: “Het prettigst aan het werken bij Modality is het teamgevoel dat er heerst. We zijn met een klein team waarin iedereen elkaar verder wil helpen. Het voelt of ik in een warm bad terecht ben gekomen. Met zijn allen zetten we onze schouders eronder om iets op te lossen voor de klant.”
Contact

Andere berichten

 • Customer Support Specialist Franka
  24 november 2022
  Zorgzaam en vastberaden: Customer Support Specialist Franka past perfect in ons team
  Lees meer
 • API-koppeling MCA Road zorgt dat UCT effectiever kan plannen en vroegtijdig kan anticiperen op probleemsituaties.
  22 november 2022
  API-koppeling MCA Road zorgt voor effectievere planning UCT
  Lees meer
 • Kade Barge Center Waalhaven
  20 oktober 2022
  BCW speelt met behulp van automatisering in op veranderende markt
  Lees meer