Werken bij Modality

Ontmoet Esmee

Brabantse aanpakker met pit en affiniteit met ballen ;); maak kennis met ons Esmee!

Brabantse met ballen; maak kennis met ons Esmee!

Wie regelmatig ons telefoonnummer belt of een bezoek brengt aan ons kantoor kan niet om haar heen: Office Manager Esmee zorgt alweer anderhalf jaar voor een warm welkom. In een persoonlijk interview vertelt Esmee over haar diverse skills (sommige hiervan zagen we niet aankomen) en haar internationale Brabantse roots.

Brabants Ballenmeisje

Als onze Office Manager is Esmee een echt manusje-van-alles. Of het nu gaat om onderhoud aan het pand, wagenparkbeheer, het organiseren van klantevenementen, het beantwoorden van telefoontjes aan de telefooncentrale, ons Esmee houdt alle ballen in de lucht. Grote projecten, zoals het coördineren van de aanvraag en de plaatsing van zonnepanelen, is wat Esmee het liefste doet. Maar ook de 1.001 klusjes die tussendoor komen pakt Esmee met beide handen aan. Deze Brabantse is een meisje met ballen. Moet de kerstboom opgeruimd worden? Esmee zet zelf de zaag erin. Zit de deur van de koelkast los? Esmee schroeft deze gelijk weer vast. Dit stoere karakter zat er al vroeg in. Als kind bouwde Esmee liever boomhutten dan dat ze met barbies speelde. De kunst van het ballen hooghouden heeft ze overigens ook al op jonge leeftijd onder de knie gekregen. Esmee is haar carrière begonnen als ballopende clown in het circus van Tilburg. Die clowns en rondvliegende ballen blijven haar tot op de dag van vandaag achtervolgen. Met enige regelmaat moet ze onder haar bureau wegduiken omdat onze eigen grappenmakers het spreekwoord ‘elkaar de bal toewerpen’ af en toe iets te letterlijk nemen.

Esmee:

"Het contact met collega’s onderling is voor mij heel belangrijk. Ik ben opgevoed met het motto; ‘Als jij hard werkt voor iemand anders werkt diegene ook hard voor jou’. Grapjes kunnen maken en dollen tussendoor horen daarbij en zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar kantoor ga."

Tokkelen haarfijn uitgelegd

Esmee haar stoere karaktertrekken maken haar overigens niet minder vrouwelijk, integendeel. Met meer dan tien jaar (awardwinning) ervaring in het kappersvak zit Esmee haar haar iedere dag goed en gaat er geen dag voorbij dat ze niet tot in de puntjes verzorgd op kantoor verschijnt. Haar vriendelijke en zorgzame karakter zorgen ervoor dat klanten altijd op een prettige manier te woord worden gestaan, zowel telefonisch als tijdens een bezoek op kantoor. Haar aanpakkersmentaliteit heeft Esmee van haar voorouders geërfd. Haar opa was ‘Kapitein Grote Vaart’ op een baggerschip en heeft samen met haar oma op verschillende plekken in de wereld gewoond. Zo is Esmee haar moeder in Brazilië geboren en heeft ze jarenlang in Zuid-Afrika gewoond, voordat ze uiteindelijk terugkeerde naar haar roots in het idyllische Brabant. Esmee zelf heeft het levenslicht gezien in het kleine dorpje De Moer. En alhoewel het ons aardig is gelukt deze Brabantse te verrotterdammen, droomt ze ervan op haar oude dag terug te keren naar De Moer en daar een kinderboerderij te beginnen. Tot die tijd vermaakt ze zich met onze varkentjes op kantoor en probeert ze vriendlief over te halen ‘woonwijkkipjes’ aan te schaffen omdat deze naar eigen zeggen minder ‘tokkelen’. Wij vinden het tokkelen van Esmee in ieder geval heel grappig. Haar aanpakkersmentaliteit, warme persoonlijkheid en gevatte opmerkingen maken haar een aanwinst voor ons team!

Werken bij Modality

Ontmoet Modality